in

MARKO BULAT ZAGRMIO NA VODITELJICU U EMISIJI: Što me vučeš za jezik, što se praviš naivna?

Slatka-Tajna.Eu

S obzirom da ovo nije prvi put da je Marija imala problema sa zakonom, Marko Bulat je prethodnog puta izjavio kako je sve bilo namješteno. Na pitanje kako sada komentariše čitavu situaciju on je odgovorio:

-Zovite nju pa je pitajte. Ona je javna ličnost, nema govornu manu, pozovite je i razgovarajte sa njom. Nemojte ja da pričam o svojoj ženi, malo je to degutantno. Ako hoće ona da priča, neka priča. Što mene pitate? Mi smo sve sudske parnice dobili, ostala je samo još jedna. Kada se završi sve, pitajte me kakav je sudski epilog i to će biti moj odgovor – pobjesnio je pjevač.

 

Voditeljicu je interesovalo da li je istina da su ga novinari zatekli kako sređuje Marijin salon nakon hapšenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Vučeš me za jezik. Ko me je zatekao? Nije isto počistiti staklo ispred lokala i sređivati lokal. Da li se ti praviš naivna ili stvarno to jesi? – upitao je Bulat voditeljicu, a zatim nastavio:

-Tu piše kako ja dajem intrukcije staklorescu kako da postavi staklo. Jesam li ja staklorezac? Da li ja učim automehaničara kako da mi popravi auto?! Kakvo je to istraživačko novinarstvo? Dajte, ljudi, uozbiljite se molim vas – odbrusio je pjevač.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Od nedjelje strožije mjere na sarajevskim planinama

Singapurski magazin izabrao Amera Bukvića za najuspješnijeg direktora,a BBI banku za društveno najodgovorniju banku u Jugoistočnoj Evropi u 2021. godini