in

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Zgodna vatrena crnka

Slatka-Tajna.Eu

 

SAŠA KAPOR

U svakoj od vjenčanica Jelena izgleda toliko autentično i ženstveno da je teško odlučiti se za samo jedan od modela. Ali po meni, u bijeloj vjenčanici sa velom izgleda najženstvenije i najotmjenije. Tako da, ako već moram da istaknem samo jedan model, onda bi to bila ta bijela vjenčanica sa dugim velom i rukavicama, jer u njoj Jelena izgleda divno.

SRĐAN ZELEMBABA ZELE

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve joj boje dobro stoje da se razumijemo, a isto tako i modeli vjenčanica jer je ona jedna zgodna vatrena crnka. Na fotografiji u ovoj bljedo zelenoj vjenčanici mi djeluje kao pepeljuga stigla na bal, ali od gužve ne vidi još svog princa i traži ga pogledom. Na fotografiji u ovoj crveno zlatnoj haljini je spazila princa kako priča sa njenom zlom sestrom i kuje plan kako da mu priđe i prekine tu njihovu prisnost.

Na fotografiji u uskoj haljini izgleda kao model sa svjetske modne piste dok pozira, a iz prvog reda je odmjeravaju glumac Mario Kasas koji je guta pogledom i Riki Martin koji bi u tom momentu volio da je u njenoj koži. Na fotki u crvenoj haljini odaje utisak “KRALJICA JE STIGLA”, još ovaj broj 1 se odlično uklapa u njeno samopouzdanje koje izbija iz Jelene. Na fotki u retro vjenčanici izgleda kao mlada koja prvi put treba da vidi svog mladoženju pa je sva znatiželjna a na fotografiji sa velikim čipkanim velom odaje utisak male nevjeste koja bi rado pobjegla sa svog vjenčanja.

EMIR ĐULOVIĆ

Jelenu poznajem privatno i ono što mogu da potvrdim je upravo ono što se vidi na svakoj fotografiji, a to je otmjenost elegancija, kao i njen prelijepi izgled. Nema sumnje da svaka od ovih haljina stoji na njoj kao da je krojena za nju. Tome doprinosi i njena fit linija što pokazuje koliko vodi računa o svom izgledu. Jako je teško izabrati favorita lično meni zato što su haljine različitih boja.

Odabir prave zavisi i od ambijenta prostora kao i odijela ili kreacije koju nosi njen partner. Za moj ukus birao bih tri haljine, ali dozvoljena je samo jedna pa ću izabrati ovu vjenčanicu – haljinu dugih rukava.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Adnan Šarkić: Nove mjere kriznog štaba KS

Blatter još šest godina ne smije blizu nogometa / Bljesak.info