in

NEMAM VIŠE ŠTA DA OBJAŠNJAVAM: Sha shvatio da mu se život srušio

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što se probudio Nenad Aleksić Sha se žalio zadrugarima na situaciju od sinoć, a nakon Marka Đedovića, on je razgovarao sa Paulom Hublin i Milicom Kemez.

Kada izađem idem kod majke, da budem sa mojima, porodicom. Ako ćeš da me ostaviš, da pustiš niz vodu sedam godina, i preko nekih osoba mi tu prenosiš… Najjače, izaći ću, gledaću sebe, pordicu i ćao. Imao sam brda veza, sve po šest godina, i nikad mi ništa nije uspjelo – žalio se.

-Niko ti nije kriv. Svi su ti govorili mjesecima da se vidi, kako je bilo – rekla je Paula.

-Pa dobro, kako je izgledalo… Ja imam sto čuda da jrešavam kada izađem, nije to ono, kao, ona se razvela i super. To je užasna stvar što mi se dešava, ne mogu da se sastavim. I to povlači još sto stvari. I da dođe neko da mi zamjera zato što jedem-dodao je Sha

-Mogao bi malo da se družiš sa ljudima – dodala je Milica.

-Juče je bila sprdnjica, zabava, sve to, i eto, zbog Živke koja dođe, i namjerno prenese! Šta mene čeka napolju…To je bol, cijeli moj život, kako pomislim na napolje, pomislim na Iku. Ovo joj je posljednji put! Da mene neko je*e! Ma dosta tebra! Juče pokušavam da funkcionišem, vidjeli ste me ljudi, ali ja ne mogu više – rekao je Sha.

-A šta se desilo? – pitao je Đedović koji se uključio u razgovor.

-Ma ove ku*vice male, joj rekle kao da jedem sa Teodorom, i ona odmah dolazi, i kreće da me driluje, ma pukao mi je mozak, više mi je dosta! – nastavljao je Sha.

-Ja sam njoj neke stvari juče htio da objasnim, da ona meni više ne opterećuje mozak – dodao je Đedović.

-Ma ja nemam kome šta više da objašnjavam, moj život se ruši, gotovo je – nastavljao je Sha.

(Express/ Pink)

 

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Slučajno igranje rukom u fudbalu više neće biti prekršaj

U Frankfurtu uhićen osumnjičenik za ubistvo četveročlane obitelji Kozbašić