in

ODEM NA NASTUP, A GAZDE KLUBOVA KAŽU DA JE ŠALA: Bane Mojićević progovorio o ponižavanjima

Slatka-Tajna.Eu

Pevač Bane Mojićević istakao je da mu veoma nedostaju nastupi koji su sada otkazani zbog situacije s koronavirusom, te se prisjetio perioda kada je pjevao u klubovima i kafanama.

Naime, on je tom prilikom priznaju i da se dešavaju neprijatne situacije s gazdama ugostiteljskih objekata.

– Kada sam češće radio nastupe u klubovima, a i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mjesto, i da kažu samo ”Šalili smo se”. A kada si na tuđem terenu, možeš samo da se zahvališ i odeš – rekao je Bane.

Mnogo se pisalo o njegovom razvodu i odnosu s bivšom suprugom Milicom. Na brak je stavio tačku prošle godine, ali se trudi da promjene u porodici ne osjete djeca, Radoš i Maša.

– Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je napameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim s djecom, a i ona jako lijepo funkcioniše i brine o njima – priča pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je Bane sada slobodan, a njegove pjesme pune emocije i ljubavi, on je premijerno otkrio šta priželjkuje i da li je spreman za novu ljubav.

– Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Volio bih da mi se nešto lijepo i kvalitetno dogodi na tom polju – istakao je Mojićević u emisiji “Premijera”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Otvoren centar za istraživanje i razvoj u drvoprerađivačkoj industriji

Varaždinski HDZ predstavio kandidata za gradonačelnika