in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Kćerka vam radi u striptiz baru

Slatka-Tajna.Eu

Želim da mi kažete sudbinu kćerke?

Šifra: Zabrinuta majka, Bijeljina

– Vi i nemate kontakt sa svojom kćerkom, a za njenu sudbinu krivite sebe. Da, bili ste možda i više strogi prema njoj i niste joj dozvoljavali da živi život tinejdžerke, izlazi i viđa sa mladićima. Sve je to trpjela do svoje 19. godine a od tada je prošlo dvije godine, kako ne znate za nju. Moram vam reći da je sudbina vaše kćerke veoma teška. Ipak, ne okrivljujte sebe. Imali ste najbolju namjeru, željeli je spasiti od onoga što ju je i stiglo. Zaljubila se u čovjeka za kojeg se i udala. Iako ima prsten na ruci ona radi u striptiz baru po nalogu svog muža. Stidi se svoje sudbine i zato ne želi da vas vidi.

Draga proročice, nezadovoljna sam sobom i svojim ponašanjem. Nemam muškarca, a seks je za mene davno sjećanje. Rođena sam 1982. godine u znaku Djevice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Usamljena, Zvornik

– Treba mnogo više strpljenja ali i pažnje koju morate posvetiti sebi. Vi samo trčite za poslom. Pod hitno okrenite list. Vidim da ćete me poslušati i prihvatiti udvaranje nešto starijeg gospodina. Tada ćete se posvetiti i svoj vanjskom izgledu. Sljedeća godina je vaša.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ako vas muči perut napravite smjesu sa limunom

Javne nabavke godišnje “progutaju” pola milijarde KM