in

Veliki povratak dede Tonija, kod Senada Hadžifejzovića je oduševio sve!

Omiljeni penzioner deda Toni (83) nestao je iz medija, no uspije kad tad dati izajvu za medije.Ništa mu ne smeta, a straši ga samo potres.

“Kad ujutro ustanem iz kreveta, prvo pljunem na njega. Ne volim krevet. On te vuče. Najgora je mirovina, treba imati obaveze. Cijeli život ustajem u 4 sata, navikao sam tako otkad sam radio. Proveo sam 36 godina u telekomu, a poslije sam se bavio trgovinom. Prvo sam imao voćarnu u Sloboštini, a onda mjesto na utrinskoj tržnici. Bitno je da imam razlog za ustajanje, kaže.

Medijska je zvijezda postao prije dvije godine kad su ga u televizijskoj anketi pitali o gripi, a on je uvjereno izjavio da ona ne postoji te naredio gledateljima u kameru: ‘Vježbaj, p**da ti materina!’.

“Kakva kiša, snijeg, vjetar, ništa mi ne smeta! U mom kraju od rođenja se gledalo tko je jači. Ne tko je pametniji, nego tko je jači – govori.

Veselo je radio zgibove, rastezao se, koristio dječje sprave za najraznolikije vježbe.

“Na tabli piše da vježbati smiju samo stariji od 12 godina. Ja imam 13 – smije se neumornI Toni.

“Svi ćemo umrijeti od starosti, ali dok si živ – budi živ, poštuj to. Ne kukaj, na vuci se po doktorima. Vježbaj, zlato moje! Ne treba samo hodati, nego treba trčati, skakati, raditi na spravama, štrikovima, gore-dolje, ma sve.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuZa svoju odličnu liniju nema neki poseban recept, jede umjereno, ali se nikad ne štedi ako nešto voli. Nikad nije pušio niti bio pijan.

“Popijem dingač, ali iz gušta. Uvijek kažem, popij i pojedi što ti hoće duša. Važno je slušati samog sebe.

Meditira u prirodi, kaže da je važna ravnoteža uma i bit ćemo vječno zdravi.

The post Veliki povratak dede Tonija, kod Senada Hadžifejzovića je oduševio sve! appeared first on BHDijaspora.net.

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

U Jezeru u BiH pljeskom pozdravili spuštanje NASA-ina rovera u Jezero na Marsu

Samoća je ozbiljna bolest, teža od ovisnosti ili gojaznosti