in

BOLESTAN BI SE RAZBOLIO: Snijeg je tek početak, evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/01/foto_milutin_stojcevic_sb_3_2_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/foto_milutin_stojcevic_sb_3_2_1.jpg”,”caption”:”Foto: SLOBODNA BOSNA / M.S.”,”bg”:”8f8f8f”},{“img”:”/img/vijesti/2021/01/milutin_stojcevic_sb_1_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/milutin_stojcevic_sb_1_1.jpg”,”caption”:”Foto: SLOBODNA BOSNA / M.S.”,”bg”:”494f4c”}]

Na planinama snijeg. U večernjim satima padavina u cijeloj zemlje. U Hercegovini kiša, a u Bosni susnježica i snijeg. Intenzivnije padavina na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima južni. Krajem dana i u večernjim satima vjetar mijenja smjer na zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 5 do do 13°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima u većem dijelu Bosne slab snijeg. Poslijepodne i tokom noći kiša na jugu Hercegovine, a u ostatku zemlje snijeg. Jutarnja temperatura od -8 do -1, a dnevna od -1 do 10°C.

U utorak jutro pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg, a na jugu Hercegovine ponegdje slaba kiša. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -3 do 3, na jugu do 8°C.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U srijedu u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje uglavnom sunčano. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -2 do 3, na jugu do 7°C.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Cijene nafte pale ispod 55 dolara zbog mjera zaključavanja u Kini

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Najbolje je biti moja djevojka