in

Premijerno: „The Soul of the South“ instrumentalno djelo Nodiva

Slatka-Tajna.Eu

Dok čekamo novi singl „Ples“, Nodivo je odlučio da publiku počasti instrumentalom „The Soul fo the South“ (Duša juga) koji je energičan i veoma melodičan.

Instrumentalna muzika poznata je od najstarijih civilizacija, a do danas je prošla kroz brojne metamorfoze. Danas se muzičari često odlučuju za instrumentalne numere, jer na taj način najbolje mogu prenijeti svoje misli, emocije i osjećanja.

Htio sam da poklonim publici jedno instrumentalno djelo, dok svi zajedno čekamo premijeru singla „Ples“. Nadam se da će slušaoci uživati onoliko koliko sam ja uživao stvarajući je. – izjavio je Nodivo za hayatproduction.ba

Na instrumentalu su se, pored Nodiva koji je autor iste, pronašla imena poput Harisa Kartala koji je odsvirao kalvijature, i Bojana Crnogorca koji je svirao bubanj. Sve je upakovano u muzičkom studiju „Galaxy“ na čijem čelu je Mirza Balić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za „The Soul of the South“ Nodivo je snimio i spot. Kadrovi su snimani na Bunici, nedaleko od Blagaja u Hercegovini, i odlična su reprezentacija jedne jesenje atmosfere. Produkciju spota potpisuje „NIVO“.

Uronite u melodičan muzički doživljaj uz instrumentalno djelo Nodiva naziva „The Soul od the South“, premijerno na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koliko Banja Luka ima stanovnika?

ŠTO HITNIJE I BEZ ODLAGANJA Recep Tayyip Erdogan pozvao članove Predsjedništva BiH da dođu u posjetu Turskoj!