in

Premijerno: „The Soul of the South“ instrumentalno djelo Nodiva

Slatka-Tajna.Eu

Dok čekamo novi singl „Ples“, Nodivo je odlučio da publiku počasti instrumentalom „The Soul fo the South“ (Duša juga) koji je energičan i veoma melodičan.

Instrumentalna muzika poznata je od najstarijih civilizacija, a do danas je prošla kroz brojne metamorfoze. Danas se muzičari često odlučuju za instrumentalne numere, jer na taj način najbolje mogu prenijeti svoje misli, emocije i osjećanja.

Htio sam da poklonim publici jedno instrumentalno djelo, dok svi zajedno čekamo premijeru singla „Ples“. Nadam se da će slušaoci uživati onoliko koliko sam ja uživao stvarajući je. – izjavio je Nodivo za hayatproduction.ba

Na instrumentalu su se, pored Nodiva koji je autor iste, pronašla imena poput Harisa Kartala koji je odsvirao kalvijature, i Bojana Crnogorca koji je svirao bubanj. Sve je upakovano u muzičkom studiju „Galaxy“ na čijem čelu je Mirza Balić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za „The Soul of the South“ Nodivo je snimio i spot. Kadrovi su snimani na Bunici, nedaleko od Blagaja u Hercegovini, i odlična su reprezentacija jedne jesenje atmosfere. Produkciju spota potpisuje „NIVO“.

Uronite u melodičan muzički doživljaj uz instrumentalno djelo Nodiva naziva „The Soul od the South“, premijerno na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koliko Banja Luka ima stanovnika?

ŠTO HITNIJE I BEZ ODLAGANJA Recep Tayyip Erdogan pozvao članove Predsjedništva BiH da dođu u posjetu Turskoj!