in

Ispovijest glumice Jelice Kovačević: Stavio mi je ruku na koljeno i rekao “Ako ne daš, NEMA ULOGE!”

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Jelica Kovačević (23) je, govoreći o temi koja ovih dana potresa Srbiju, hapšenju nastavnika glume Mike Kovačevića zbog silovanja i polnog uznemiravanja polaznica svoje škole, otkrila da je ucjenjivana za ulogu.
– Kada sam bila na kastingu za seriju, rečeno mi je da ako ne dam svoj polni organ neću dobiti ulogu – rekla je glumica u jednoj poznatoj emisiji na Hepi Televiziji.

Ona je otkrila da je odabirom profesije “pristala da bude promiskuitetna, ali na filmu” i da je reagovala burno na nepristojnu ponudu.

– Stavio je ruku na moje koljeno i rekao: “Daj p****, ako ne daš, nema uloge.” Godinama sam se pitala da li sam ga ja svojim ponašanjem isprovocirala ili to svuda tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svijetu već svuda. Razmišljala sam kako se nadalje postaviti prema svemu tome i da li će me ponovo sačekati isto – konstatuje glumica.

– Ja sam vrlo drčna i moja reakcija je bila takva. Rekla sam majci šta je bilo, za to su znali i naši prijatelji, porodica i prosto, odreagovano je kako treba, taj čovjek je dobio svoju vaspitnu lekciju – rekla je glumica i otkrila šta je njena majka uradila:

– Ne bih javno da psujem, ali moja majka je djelovala i čovjek je dobio fizičku vaspitnu. Slična stvar se desila i mojoj sestri i ona je uspjela da pobjegne. Pozvala je mamu i mene i taj čovjek, ta agencija, studio… sve je bilo minirano – ispričala je glumica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Glumica je za kraj apelovala na roditelje da razgovaraju sa djecom jer su oni jedini koji mogu da ih zaštite.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

WHO je zakasnio

Američki mediji sa oduševljenjem pišu o nevjerovatnom Bosancu Emiru Hadžiću