in

BIZNIS U KRIZI: Neda Ukraden ulaže velike napore

Slatka-Tajna.Eu

Iako joj je na prvom mestu bitno to što je ostala zdrava od početka pandemije koronavirusa do današnjeg dana, Neda Ukraden ističe da joj je velika briga biznis koji je pokrenula sa kćerkom i zetom.

-Isuviše rada i sredstava smo uložili u našu porodičnu igraonicu i centar ljepote da bismo to sada napustili. Trudimo se, uz velike napore, da ljudi ne napuste posao. Nažalost, ne postoji mnogo razumijevanja za ove djelatnosti pa sami snosimo troškove ove višemjesečne blokade. Nadamo se da je pred nama bolja godina- rekla je Neda.

Osim toga, Neda je otkrila da je pri kraju kada je reč o radu na autobiografiji koju je počela da piše tokom dvomjesečnog karantina koji je bio proglašen u prvoj polovini protekle godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovih dana prekucavam rukopis i znatno mijenjam i dopunjavam tekst. Slike samo naviru, jer su mi život i karijera tekli na više mjesta – država, gradova, adresa. Tu su i svi ti sjajni ljudi, autori, pjesme, koncerti, putovanja… Biće to vrlo interesantna knjiga – istakla je Ukradenova.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HRT: Koronavirus – iz minute u minutu

“Pod hitno morate smjestiti migrante na teritoriji cijele države!”