in

Bivši dečko Milene Radulović, glumac Radovan Vujović PROGOVORIO za javnost!

Slatka-Tajna.Eu

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku glumici protiv zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

– Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve djevojke koje imaju bilo kakvo iskustvo se*sualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gdje sam zvanično dala izjavu sa još jednom djevojkom čija će priča ostati anonimna – napisala je jedna od djevojaka koje su pored Radulovićeve prijavile Aleksića za silovanja.

Podsjetimo, Aleksića je za se*sualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavile policiji za isto zlodjelo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Porastao broj poginulih nakon potresa u Indoneziji; iseljeno 19.000 ljudi / Bljesak.info

Milan će ove sedmice potvrditi dolazak dva velika pojačanja