in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Kupili ste tu mladu djevojku

Slatka-Tajna.Eu

Poštovana proročice, već godinu dana sam u vezi sa djevojkom koja je 25 godina mlađa od mene. Da li je to prava ljubav ili me zasjenila dobrim seksom?

Šifra: Sumnjičav, Konjic

– Gospodine, zaboravili ste da imate dva automobila, da ste vlasnik firme… Pa zar tu može biti ljubavi? Mislim da ste kasno reagovali! Kupili ste tu djevojku, ona je sada kao bubreg u loju i spremna na sve. Zbog toga radije jedite u restoranima nego da vam ona priprema jelo jer bi mogli “nešto pojesti” pa je se nikada nećete riješiti! Vi biste nju i sada rado ostavili ali ne možete… Možda ipak da se obratite nekom vjerskom službeniku.

Zaljubljena sam u muškarca koji je razveden i ima sina. Roditelji nisu za našu vezu, jer ja sam djevojka a on čovjek sa “prošlošću”. Da li će naša zabranjena ljubav biti krunisana brakom?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Tanja93, Bileća

– Vaši roditelji nisu nerazumni, i ne brane vašu ljubav zbog toga što je on imao brak iza sebe. Njima smeta što je muškarac s kojim ste vi dosta stariji od vas, i po godinama više paše vašoj majci nego vama. S ovim čovjekom nećete imati budućnosti, a kasnije ćete se i sami zahvaljivati Bogu jer ste mladi i kroz vaš život proći će još ljubavi. U bračne vode uplovit ćete tek za sedam godina.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EMA dala zeleno svjetlo Moderninu cjepivu, EK odobrio

ZORANNAH NAKON OPERACIJE GRUDI: Važno je da budem ljepša nego što sam bila