in

ZORANNAH NAKON OPERACIJE GRUDI: Važno je da budem ljepša nego što sam bila

Slatka-Tajna.Eu

Zorannah prije nekoliko dana podvrgla se operaciji grudi po drugi put, budući da nije bila zadovoljna rezultatom nakon prve intervencije.

Ona je u svom videu priznala da želi veće grudi, zbog čega se i odlučila na ovu korekciju.

-Imala sam prije šest dana drugu operaciju grudi, jer nisam poslušala ljekare. Moj grudni koš je veći od grudi koje sam željela – htjela sam male grudi. Međutim, desilo se ono na šta su mi ukazivali i morala sam da se podvrgnem drugoj operaciji. Ne kajem se ni zbog jedene intervenicije koju sam imala. Usne sam radila sa 18, imam i filere u licu. Meni je najvažnije da izgledam ljepše nego što sam izgledala. Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam željela što manji implant, meni je plastični hirurg savjetovao da ide sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da istjeram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6,5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška – rekla je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Kupili ste tu mladu djevojku

Stochu treća kruna na Novogodišnjoj turneji