in

ČUVENA ŠEHERZADA NAPUŠTA GLUMAČKU KARIJERU! Otkrila razlog povlačenja, pa rastužila brojne fanove!

Slatka-Tajna.Eu

Na ogromnu žalost njenih obožavalaca, lijepu tursku glumicu nećemo gledati u novim ulogama.

Turska glumica Berguzar Korel u 2021. godinu ušla je s novim odlukama kojima je prethodila njena trudnoća, a potom i rođenje drugog sina u martu.

2020. godine, kojeg je dobila sa suprugom i kolegom Halitom Ergenčem, piše Lepa& Srećna.

Lijepa glumica je odlučila da ostavi karijeru po strani i posveti se svojoj porodici. Naime, kako pišu turski mediji, uprkos svoj ljepoti koju glumački poziv nosi sa sobom, Berguzar nije spremna da nosi teret ovog poziva i radi istim intenzitetom sada kada ima bebu kod kuće.

— Nisam spremna na velika odricanja kao nekada. Želim što više vremena da provedem uz porodicu i da budem uz djecu dok odrastaju — istakla je glumica.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Objavila da je više nećemo gledati u turskim serijama rastužila je mnoge njene fanove. Ipak, glumica je odlučna.

Ovome je navodno doprinjeo i višak kilograma koje je dobila tokom trudnoće, zbog čega je bila na meti kritika. Tada je shvatila da je vrijeme za drastične životne promjene, koje je iskristalisala sa ulaskom u novu godinu.

— Sada sam spremna. Ušla sam u proces mršavljenja. Moje tijelo biće onakvo kakvog ja želim da ga vidim, tako ću biti srećna. Odlučila sam da se oprostim kilograma koje sam dobila u trudnoći, ali bez stresa. Želim da se riješim kilograma na koje moje tijelo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali ne žrtvujući svoje zadovoljstvo, svoje užitke! Više pokreta, tri obroka, puno vode, rana večera… I, naravno, planiram da izbjegavam šećer i gluten. Ako nađem vremena, podijeliću s vama korisne savjete — poručila je glumica.

(Express/espreso)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EU nastoji kupiti još 100 milijuna doza Pfizerova cjepiva

Učenici BH dopunske škole Birmingham na kreativan način čestitali novogodišnje praznike