in

HRT: Epidemija COVID-a: nove informacije

Slatka-Tajna.Eu

Autor:

  prije 2 sata

U Hrvatskoj je, prema jučerašnjim podacima, zabilježeno 255 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Umrlo je još 55 ljudi, čime je ukupan broj žrtava koronavirusa u nas premašio 4 tisuće. Pada broj oboljelih kojima je potrebno bolničko liječenje, kao i onih koji su na respiratoru, a pravu sliku mogli bismo imati idućih dana jer su, nakon blagdana, tek jučer zabilježene veće gužve za testiranje. 

➡️ COVID-19: Novi rekordni broj slučajeva u SAD-u

Na potresom stradalom području počelo je cijepljenje protiv COVID-a s obzirom na to da se u panici nije moglo previše razmišljati o razmaku, maskama i mjerama zaštite. Cijepile su se sve žurne službe – vatrogasci, policajci, pripadnici Gorske službe spašavanja, ali i građani.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Preraspodjelom je osigurano više od 1500 doza, međutim, izvjesno je da ćemo se, s obzirom na to da nove doze sada dolaze na tjednoj bazi, prilagoditi novim uvjetima i da će biti raspodijeljeno za ovu županiju onoliko doza koliko bude potrebno s obzirom na preporuku epidemiologa, rekao je u subotu ministar zdravstva Vili Beroš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZORANA IMA NOVOG DEČKA? Objavila fotku, jedan detalj zapeo svima za oko

Brendirajte svoj biznis i privucite više kupaca