in

DŽEMO HRU NE ODUSTAJE: Bez kvalitete nema ni uspjeha

Slatka-Tajna.Eu

Bosanksohercegovački pjevač narodne muzike Džemo Hru iz Zvornika je još jedan od onih koji je u 2020. godini trebao da postigne dosta toga po pitanju pjesme, nastupa, promocije, ali svjetska pandemija je sve to zaustavila.

Ono što je najbitnije zaustavila je promociju njegove pjesme „Žurka“, a koja je veoma lako mogla postati veoma slušani hit u ovoj godini.

Međutim, Džemo ne odustaje i nada se, vjeruje u to da će mu naredna 2021. godina biti presudna u njegovoj estradnoj karijeri.

-Pjesmu „Žurka“ radio sam u saradnji sa Vladimirom Grajićem Grajom i Biljanom Vujović, a započeo sam i saradnju sa TV Sezam, i još nekoliko bitnih TV stanica u regionu, ali nažalost odjednom kao da je život stao, a i jeste. Bez obzira na sve uskoro bi trebao opet ući u studio da snimim još jednu novu pjesmu, pa ćemo vidjeti šta će se dalje dešavati. Dva poznata kompozitora iz Beograda su igri, i jedan i drugi su mi ponudili top pjesme, odluka će biti teška, ali ako se ne uspijem odlučiti onda ću najvjerovatnije uzeti obadvije. Jeste da će me skupo koštati, ali bez kvaliteta nema ni uspjeha – rekao nam je Džemo Hru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: B. Š.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TIJANA KUZMAN NE ODUSTAJE: Nisam pogriješila što sam se olučila na duet sa sestrom

Spasilački brod Open Arms traži luke za iskrcavanje 265 migranata