in

PROGNOZA VREMENA ZA VIKEND: Oblačno i kišovito, na planinama snijeg

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/01/snijeg.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/snijeg.jpg”,”caption”:””,”bg”:”7382a7″}]

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti uglavnom u sjeveroistočnim područjima. Tokom dana, kiša se očekuje u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni. Tokom noći na nedjelju, širom zemlje će biti padavina.

Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera.

Povremeno jaki udari juga mogući su na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 4, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom noći se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 7 stepeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I tokom nedjelje, 3. januara, prognozira se pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u Hercegovini sa slabijom kišom, a u Bosni povremeno slabije padavine. Na planinama će padati i snijeg.

Vjetar slab do umjerene jačine, južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stepeni.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RADE I STUDIRAJU ZAJEDNO: Voyage i Breskvica ulažu u obrazovanje

“Ovo je crni dan za cijelu državu…”