in

RADE I STUDIRAJU ZAJEDNO: Voyage i Breskvica ulažu u obrazovanje

Slatka-Tajna.Eu

Iako su mnogi kritikovali Anđelu Ignjatović i Mihajla Veruović, poznatije kao Breskvica i Voyahe, i smatrali da će njihovoj sreći brzo doći kraj, oni poručuju da je ljubav između njih konstantna.

– Naša ljubav je jaka, jer se uvijek držimo zajedno. Upoznali smo se prije nego što smo počeli da radimo. Nismo mi tu zajedno radi posla i slave. Sve što radimo, nije prisiljeno i nije nametnuto. Teško je, ali uvijek nađemo vremena za nas. Sklonimo se u kuću, gdje se ušuškamo u krevetu i pravimo pjesme. Tako su i nastali naši hitovi. Bitna stvar u našem odnosu je povjerenje, razumevanje i to što se u svemu slažemo. Svakodnevno upotpunjavamo jedno drugo – kaže Breskvica.

-Ljubav između nas je konstantna. Bilo je osuda i predrasuda na početku veze, ali ljudima treba vremena da se naviknu na sve što je novo – ističe mladi pjevač kome je ova godina bila teška.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na nas je sve teško uticalo kao i na ostale koji se bave ovim poslom. Sigurno je da se osjetio udar na svim poljima. Mi smo na neki način uspjeli da istrajemo u ovom burnom vremenu i zato hvala svim našim fanovima – poručuje Voyage.

Mnogi pjevači nisu izbacivali pesme tokom 2020. godine, jer su smatrali da im se takav potez ne isplati. Ovaj popularni duo nije štedio novac i odlučio je da pred kraj godine pokloni dva singla „Anđele“ i „Pancir“. Breskvica tvrdi kako je lijepo ispoštovati sve one koji ih vole. Pored pevačkog umijeća,  često obrazovanje stavljaju u prvi plan. Oboje studiraju na istom fakultetu, smijer audio-vizuelna produkcija.

Za sada nam ide dobro. Trudimo se da nađemo vremena da se posvetimo fakultetu i svim obavezama. Idemo na isti fakultet, s tim što je on upisao jednu godinu ranije od mene i dosta mi pomaže u svemu – kaže Breskvica.Voyage se pohvalio da je kao stipendista upisao fakultet, kao i to da je bio najbolji polaznik na prijemnom ispitu.

Upisao sam u trećoj godini srednje škole fakultet. Mogu da se pohvalim kao stipendista i najbolji polaznik prijemnog ispita na fakultetu. Trudimo se da održimo obaveze koje smo zadali sebi i da pokažemo šta možemo. Čovjek živi koliko ulaže u svoje znanje i vrline. Dokle god se čovjek drži tok sistem vrijednosti, uvijek će moći da napreduje. Potrebno je ulagati u obrazovanje i kulturu – govori Voyage.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Menadžment Binga zajedno sa kolegama u trgovinama / Bljesak.info

PROGNOZA VREMENA ZA VIKEND: Oblačno i kišovito, na planinama snijeg