in

NOVA GODINA SA VOLJENOM OSOBOM: Cipka je sve šokirala planom

I dok njene kolege kukaju što Novu godinu neće provesti radno, ali i što ne mogu da nađu srodnu dušu, Aleksandra Tadić, poznatija kao Cipka, nema taj problem jer u novu 2021. ulazi nikad sretnija.

– Evo, ovako ekskluzivno da kažem, odmah da vas šokiram na početku, Novu godinu dočekaću sa voljenom osobom – kroz osmijeh priznaje Cipka koja je sve do sad krila informaciju da dečka uopšte i ima.

Otkrila je da će najluđu noć provesti u romantičnoj atmosferi, kao i da se neizmerno raduje dočeku jer će nakon 10 radnih godina biti prvi koji će provesti kod kuće.

– Biće pidžama party, malo i ja da se opustim jer ne pevam. Uvijek sam sređena tip top, bole me noge i tako se patim, ali ove godine ću sebi da dam oduška kaže pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuZa 2021. sebi je poželjela mega hit, a vjeruje da će ga imati jer do detalja planira svaki svoj naredni potez.

Pravim planove za svaki dan, a ne za godinu. Uvek imam neke planove i želje i tu ne pauziram uopšte. I da vam kažem, do sad su se sve moje želje ispunile jer je najvažnije da nešto jako želiš i ono mora da se ostvari– kaže pjevačica.

(Express/ Grand)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Hrana koju ne bi trebalo da konzumirate uz alkohol

The Ultimate Gout Diet and Cookbook – Experiments on Battling Gout