in

“Sjećaš li se Alisa prave istine i ko te šamarao, zbog čega si strahovala?”

Slatka-Tajna.Eu

Arijana Memić, sestra Dženana Memića koji je prije skoro pet godina stradao pod sumnjivim okolnostima na Ilidži, obratila se večeras javnosti.

Memić je zahvalila svima na podršci, te pojasnila dosadašnje sudske procese i aktivnosti.

A onda se obratila Alisi Mutap, svjedokinji koja je iznenada dobila amneziju i nije svjedočila.

Vezani tekst: Potresna ispovijest Muriza Memića na Facebooku: “Alisa Mutap me tuži za klevetu, ročište je na dan kada je Dženan ubijen”

“Znam da Alisa Mutap Ramić ovo večeras prati. Sjećaš li se Alisa poruke koju si dobila da će tvoja veza s Dženanom biti najkraća u životu, da će ti likvidirati momka. Sjećaš li se Alisa noći 8. Februara 2016, zašto si lagala da ste išli na Vidikovac i da ste na Ilidžu došli iza 10 sati kada je to bilo mnogo ranije. Koga si to pozvala da dođe u Aleju i pretuče Dženana. Koga je to Dženan ugledao iza tvojih leđa. Ko te Alisa šamarao u Velikoj aleji. Sjećaš li se Alisa kada je pred tobom nestajao tvoj život. Sjećaš li se Alisa kada si dobila informacije da je Dženan u bolnici nešto rekao Murizu pa si me pozvala i pitala šta je to Dženan muljao. Da li te Alisa bilo strah da je rekao šta se dogodilo, da je rekao ono što ti nisi željela da se sazna. Jesi li zaboravila Alisa da si izdala Dženana i da si ga odvela u smrt ”, upitala je Arijana Memić i live obraćanju porodice Memić na Facebooku..

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNapomenula je Memić da su vještaci utvrdili da Mutap ima fragmentiranu amneziju, nakon koje se vraća pamćenje.

“Alisa Mutap Ramić je saučesnik ubistva Dženana Memića i pozivam te Alisa da me tužiš ako ovo nije tačno. Postoje tri stvari koje smo ranije tvrdili, Alisa zna šta se desilo, nema amneziju i ne govori istinu”, poručila je Arijana Memić.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rialda priznala da se Zerina dopisivala sa njenim bivšim mužem dok je bila sa njim u braku: Evo kako izgleda Alija zbog kojeg su se posvađale

Namibija prodaje 170 divljih slonova kojima prijeti izumiranje