in

ESTRADU OSTAVILA PO STRANI: Olja Karleuša otvara hotel na Kopaoniku

Slatka-Tajna.Eu

Ne tako davno Olja Karleuša se sa svojim suprugom Predragom i sinom Pavlom iz luksuznog stana odselila u vikendicu na Avali, bolje reći vilu koju je sredila pa dosta vremena provela u uređivanju detalja. Naglasila je da je tu tišina, mir bez saobraćajne gužve, zvukova.

-Suprug je sve uradio, moje je bilo samo da uđem no te detalje sam željela da ja dotjeram po svom – govori ona.

-Ono što me je impresioniralo je onakav dnevni boravak kakav sam i željela, ogroman a u ovo vrijeme pandemije mi baš odgovara.

Odgovara joj, čini se, “slobodan hod” jer na Kopaoniku je pri kraju gradnja njihovog hotela sa 11 apartmana namjenjen domaćem turizmu. Kopaonik je atraktivna destinacija i ne sumnjaju da će biti prepuni kapaciteti. Otvorenje pomenutog objekta, Olja najavljuje u decembru a što se tiče nerada na estradi kaže da ona voli posao i da ovo nije period kada se treba eksponirati. Čini se da ne voli ni da vježba, da se prekomjerno ugojila ali nju baš ne pogađaju ni komentari ni pitanja vezana za njenu kilažu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kaže da su najljepše žene koje su punije jer su prirodno lijepe i nisu uljepšane plastikom. Ono što je najbitnije da se vremena mijenjaju a njene godine su kaže prelijepe.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Start-up kompanija iz Bosne i Hercegovine je pobjednik natjecanja EIT Jumpstarter

Zvanične informacije MUP-a ZDK o nesreći nakon koje u bolnici preminuo vozač iz Tešnja