in

NE VOLIM SE VRAĆATI U TO VRIJEME: Marina Živković sretan što nije dio estrade

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Marina Živković bila je zvijezda devedesetih godina, proslavila se hitovima “Lavica”, “Bolujem u sebi”, “Uzmi ili ostavi” i “Ne idi od mene”, ali se povukla sa scene na vrhuncu popularnosti. Već godinama se ne pojavljuje u medijima, ali je odlučila da se oglasi  i otkrije kako danas izgleda njen život. Marina kaže da živi jednim skromnim i mirnim životom, bez stresa, što joj veoma odgovara.

Pa, živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir – ističe Marina.

Marina je i danas, kao nekada, prepuna pozitivne energije, a ni njen fizički izgled nije se puno promjenio. Sa kolegama iz perioda kada je bila popularna slabo je u kontaktu i smatra da na mladima svijet ostaje, zbog čega je dala zeleno svijetlo svim novim pjevačima.

– Slabo sam u kontaktu s kolegama. Ne volim da se vraćam u to vrijeme. To je jedan period mog života i to je dio moje prošlosti. Zašto bih se vraćala? Oduvijek mi je bila želja, kad budem na vrhuncu slave da se povučem da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i poslije bude: “Jao, jadna”. Ako nisam do tada sebe obezbjedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negdje žive od stare slave. Vrijeme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svijet ostaje, zato duše moje samo šišajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od ljepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima… To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pjevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promjenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak sa svijetom – dodaje Marina.

Proteklih godina šuškalo se i da je Marina promjenila zanimanje i vjeru, te da je postala bijeli mag, ali sada je to demantovala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To nije tačno. Ja stvarno ne znam… Ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko izvitopereni. Valjda postoji neki zakon i kako onda neko može da bude bijeli mag? Jedne novine su izbacile prije par godina da sam promenila vjeru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Vjeru nisam promjenila! To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lijepu sliku – kaže Marina za kraj.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SVE DOĐE U PRAVO VRIJEME: Džejla Ramović zaradile hiljade lajkova!

Industrijska proizvodnja u BiH u oktobru povećana za 0,05 posto