in

POSVETILA SE SREĐIVANJU KUĆE: Pamela Ramljak se bavi dizajnom enterijera

Slatka-Tajna.Eu

Pamela Ramljak u slobodno vrijeme bavi se uređenjem enterijera. Njezin prvi projekt bio je prvi zagrebački stan koji dijeli sa suprugom, a koji je mnogo je puta obnavljala, ukrašavala novim ukrasima i zabavljala se premještanjem namještaja.

No, sada je dobila nešto veći zadatak- uređenje kuće u koju je tek preselila sa suprugom Mladenom Slajsterom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Mariom.

Pamela je putem Instagram profila na kojem rado dijeli privatne i poslovne trenutke s javnosti, prvo pokazala svoju kuhinju te se pohvalila da ju je sama dizajnirala.Riječ je o modernom dizajnu, ravnih linija i kombinacije bijelo-sive boje sa srebrnim dodacima.Onda smo imali prilike zaviriti u još jedan dječji kutak, sobu trogodišnjeg Antuna.

Za njega je mama osmislila pravo malo veselje. Soba bogata prostorom za igru, kreativno usavršavanje i oživljena u Antunovim najdražim bojama, sivoj i plavoj. U sobi se smjestio i glasovir, za koji trogodišnjak već pokazuje interes.Na koncu je na red došla i spavaća soba poznate pjevačice, koju je uredila s mnogo ljubavi. U njoj prevladavaju sivi tonovi, a na zid iznad velikog bračnog kreveta smjestile su se trenutno popularne štukature.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U sarajevskoj COVID-bolnici

Deutsche Bahn i Siemens razvijaju vozove na vodik