in

RASPRAVA ZBOG STAJLINGA JELENE ĐOKOVIĆ: Da li je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?

Jelena je poznata kao neko ko se već dugo svedeno oblači, te ne pridaje mnogo pažnje glamuroznim detaljima koji često karakterišu poznate ličnosti. Njen stil se mnogima dopada, a sada je o istom progovorila javno.

-Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. To je lijepo. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu istu majicu, volim da imam uvijek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinijela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo MENI odgovara. Puna sam samopouzdanja, izgleda kao da sam ja skroz u pravu. Volim sebe, sve tako pričam sa strašću nekom, ne znam. Vjerujte mi, ja prekosutra mogu da se predomislim. Mogu da kažem: “Ma, ne, ovo nije za mene”. Sve radim sto posto. I radim sto posto i da se predomislim – rekla je ona u jednoj emisiji.

“Da li je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?”, “Ne dopada mi se kako izgleda”, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći na internetu povodom njenog gostovanja.

(Express/cdm)

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Koronavirus – najnovije informacije

DŽEJLA RAMOVIĆ O FAKULTETU, MUZICI I SESTRAMA: Ni za čim ne žalim