in

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA: U Turskoj mi je bilo strašno, Mustafina majka nije mogla očima da me gleda

Osvrnula se na to da se sada osjeća slobodno i da čvrsto stoji na zemlji, kao i da bi voljela ponovo da se uda, a onda se prisjetila braka sa Mustafom Sandalom i koliko joj je bilo teško kada je napustila sve i zarad ljubavi otišla sa njim u Istanbul.

– Bilo mi je jako teško kad sam sama otišla u Istanbul i ostavila svoju karijeru. Kad se zaljubim gubim razum i tako sam otišla za Mustafom odmah. Prvo smo bili dečko i djevojka, i sjećam se prvog trenutka kad je trebalo da me upozna sa njegovom majkom. Ušli smo u prostoriju i ona me tako prostrelila pogledom da sam se ukopala u zemlju. Ona je mnogo jaka žena i Mustafa je jedinac, cijeli život je njemu podredila. Dosta je vremena prošlo dok me je “svarila”, bilo je baš teško jer u početku nisam pričala turski, a ona nije znala engleski. Sada imamo divan odnos, ona je najbolja baka mojim sinovima i sad je i razumijem, jer ne znam kakva ću ja sutra biti svekrva – rekla je Emina pa otkrila da se poput svih žena borila sa manijom kupovine:

– Često sam krila da sam se nakupovala u šopingu, unesem kese i krijem ih po stanu. Imala sam običaj da stvarno dosta para dajem na garderobu, ali sada sam naučila da se kontrolišem i ne bacam pare na nešto što ću samo jednom obući.

Pjevačica je priznala da nije izgubila vjeru u brak, jer je konzervativno vaspitana i nada se da će naći muškarca koji će moći da je prati.

– Kad sam se razvela mislila sam da se nikad više ne bih udala, međutim mi ljudi smo čudni, mi se obnavljamo. Ja sam žena koja voli brak i čudno mi je kad kažu u mojim godinama imam dečka, a tipa zajedno su deset godina. Ja sam uvijek za brak – kaže Jahovićeva te dodaje da joj najviše smeta što je neki predstavljaju kao sponzorušu:

– Jako mi smeta što pišu jel sam našla milijardera, ili nisam našla milijardera. Dovoljno sam zaradila da mogu sebi šta god hoću da priuštim. Mustafa je zarađivao više od mene, ali nikada nisam bila sponzorisana žena, jer sam imala svoje pare i radili smo i zajedničke kampanje i zajedno i zarađivali – priznaje Emina i otkriva da se sada non-stop krije od medija u Istanbulu:

-U Turskoj imam ogroman problem sa paparacima. Imala sam par situacija da zamalo nismo sletjeli sa puta i izginuli svi u kolima zbog njihovog proganjana. Dešavalo se da me udare u glavu kamerom, toliko je to strašno tamo i to nije nimalo u redu.

(Express/Espreso)


Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta

PRVO POTOP PA PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka…