in

PRVO POTOP PA PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/10/kisa_sb.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/10/kisa_sb.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”51574c”},{“img”:”/img/vijesti/2020/10/kisa33.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/10/kisa33.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”5a6143″}]

Na planinama će padati i snijeg. Temperatura zraka između 7 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C. U drugoj polovini dana temperatura zraka postepeno opada.

U utorak prije podne pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima. Na planinama će padati i snijeg. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Novo naoblačenje s juga u Hercegovini i jugozapadu Bosne krajem dana. U poslijepodnevnim satima vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a dnevna između 7 i 16°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme u većem dijelu zemlje. Sunčanije na sjeveru zemlje. U drugoj polovini dana kiša se očekuje na području Hercegovine i jugozapada Bosne, a u ostalim područjima tokom noći na četvrtak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 1 i 5°C, a dnevna temperatura zraka između 12 i 18°C.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA: U Turskoj mi je bilo strašno, Mustafina majka nije mogla očima da me gleda

Kasato