in

ZABRANILI MU DA VIĐA ĆERKU TARU?! Rasti zbog DROGE određeno 30 dana pritvora, reper tražio samo JEDNO, sad je VAN SEBE?!

Stefanu Đuriću Rasti određen je pritvor od mesec dana zbog velike količine marihuane pronađenje u njegovom stanu, a reper je navodno tražio da mu se obezbedi viđanje ili bar kontakt sa ćerkicom Tarom.

– Advokatski tim koji stoji iza Raste bio je rešen da ga oslobodi zatvora i izbori se za odbranu sa slobode. Kada je određeno da ostaje u pritvoru, Rasta je reagovao izuzetno loše, a najveći razlog je bila ćerkica Tara, za koju je izuzetno vezan. Prvo što je zahtevao bilo je da mu obezbede viđanje sa njom, a nakon što mu je advokat rekao da to neće biti moguće, nije mogao da dođe k sebi – kaže izvor i otkriva da je reper navodno zatražio da mu se bar obezbedi telefonski razgovor sa Tarom na svakih nekoliko dana.

– Budući da viđanje sa ćerkicom van prostorije za posete u zatvoru nije bilo moguće, rekao je advokatu da mu makar obezbedi telefonske razgovore. Mnogo se plaši da će Tara biti zbunjena što ga odjednom ne viđa i ne čuje se s njim – zaključuje izvor.


.

.

.


.

.

.

kurir.rs/alo
Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BRENINE SNAHE UHVAĆENE U NOĆNOM PROVODU: Popila se koja čašica više!

Zagorski stožer traži rigoroznije mjere