in

GLUMICA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Proslavila u najstrašnijem horor filmu svih vremena

Slatka-Tajna.Eu

Četrdesetogodišnja japanska glumica Juko Takeuči nađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

Policija je počela istragu, a prema pisanju medija, ova nagrađivana glumica, majka dvoje djece, najverovatnije je izvršila samoubistvo.

Tijelo glumice je našao njen suprug, takođe glumac Taiki Nakabajaši, a ljekari u bolnici su mogli samo da konstatuju njenu smrt, prenosi Bi-Bi-Si.

Takeuči je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi u čuvenom japanskom horor filmu “Ring” iz 1998. godine. Svjetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji “Mis Šerlok“ u produkciji HBO.

Iako još nije zvanično potvrđeno da je glumica sebi oduzela život, ovo je još jedan od mnogobrojnih slučajeva samubistava poznatih, talentovanih ljudi u Japanu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Početkom ovog meseca samoubistvo je izvršila poznata japanska glmica Sei Ašina, a u julu glumac Haruma Miura i Hana Kimura u maju, navodi Bi-Bi-Si.

Japan ima jednu od najviših stopa samoubistava na svijetu, iako nanoviji podaci pokazuju da je u opadanju broj onih koji oduzimaju sebi život od kada su uvedene preventivne mjere 2015. godine, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ERVIN MUJAKOVIĆ NAKON „PAROVA“: Svi su iznenađeni jer sam odmah ispao

U sukobu Armenije i Azerbajdžana poginulo najmanje 16 osoba