in

ERVIN MUJAKOVIĆ NAKON „PAROVA“: Svi su iznenađeni jer sam odmah ispao

Slatka-Tajna.Eu

Ervin Mujaković dugo je držao u tajnosti vijest da je učesnik „Parova“. On je okušao sreću u ovom formatu, ali se u rijalitiju zadržao svega sedam dana. On je bio prvi učesnik koji je ispao, a tako je odlučeno glasovima publike.

Ervin se vratio u Sarajevo i priča nam o svojim iskustvima u rijalitiju. Osvrnuo se na svoje učešće i uporedio ga sa onima u „Velikom bratu“ i „Zadruzi“.

Jesi li očekivao da ćeš ispasti prvi?

-Iskren da budem, nisam. Ja sam se iznenadio nakon što je voditeljica izgovorila moje ime i da sam prvi učesnik koji napušta „Parove“. I ne samo da sam ja bio iznenađen, nego i svi ukućani. Tako je bilo glasanje i šta je tu je. Ja sam se vratio u Sarajevo, nastavio tamo gdje sam stao.

Šta je presudilo da te nominuju?

-Bilo nas je ukupno petero, troje nominovanih od strane produkcije među kojima sam bio ja, jedan od strane gledalaca i jedan od ukućana. Od petero nominovanih imao sam najmanji broj glasova. Nisam ulazio u koflikte, tako da ne znam šta je bilo presudno da publika tako glasa.

Po čemu ćeš pamtiti sedam dana u „Parovima“?

-Novo iskustvo svakako. Jedan novi format koji se razlikuje od svih proteklih osam sezona i također nova poznanstva jer nikoga od ukućana nisam poznavao od ranije.

Da li ćeš se vratiti ako te produkcija pozove?

-Da, moguće je da će biti presjek i vraćanje nekih od učesnika. Ne znam još šta planira produkcija, niti kako će to izgledati ali se to dešavalo i u prethodnim sezonama da su se takmičari vraćali i dobijali drugu priliku.

Šta te je iznerviralo?

-Iskreno nije ništa jer je novi format zanimljiv i nije baziran samo na svađama kao što je bio slučaj u pretodnim sezonama.

Postoji li neko od učesnika koga više ne bi želio sresti?

-Ne, to je tamo igra i svako igra na svoj način i onako kako misli da treba. Respekt sam imao prema svima od dana ulaska.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ko po tvom mišljenju igra „prljavu igru“ do finala?

-Svako od učesnika igra i bori se na svoj način. Malo sam proveo vremena da bi mogao zaključiti. Tek smo se upoznavali, to je ta početna faza. U tako kratkom vremenskom periodu teško je procjeniti situacije i vidjeti šta ko planira i o kakvim taktikama razmišlja.

Da li si zamjerio Mladenu Vuletiću i Gastozu jer su ti upadali u riječi i nisu ti dali da pričaš?

-Gastoz i Mladen su odlični momci. Jako zanimljivi, uostalom pobjednici su prethodnih sezona. Bilo ih je zanimljivo slušati, družiti se sa njima.

Imaš li nove poslovne planove?

-Tek sam stigao u Sarajevo. Ubrzo krećem sa fitnesom, poslom, a ponuda će vjerovatno biti. Mnogo mi je drago što su svi gledatelji, podrška imali samo riječi hvale za mene i to mi mnogo znači.

Opuštena varijanta

Možeš li uporediti „Parove“, „Zadrugu“ i „Velikog brata“?

-Podsjetilo me na „Velikog Brata“ u kojem sam učestvovao 2015.godie. Zadaci, opuštena varijanta, nije naglasak na svađama i nekim stvarima koje nisu baš dobre. Na tim lošim stvarima i publika zamjera.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pobjeda KKI Vrbas na premijeri

GLUMICA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Proslavila u najstrašnijem horor filmu svih vremena