in

OPET POKIDAO: Mirče otpjevao Đanijev hit “Boli me”

Slatka-Tajna.Eu

Najnoviji cover Emira Gljive Mirčeta “pokidao” na youtube. Pjevač je oduševio sve otpjevavši pjesmu Đanija “Boli me što me ne voliš”.

Ovo je, čini se, prava uvertira u Mirčetov ozbiljan povratak na estradnu scenu koja jednostavno “vapi” za glasovima poput Mirčetovog. Komentari na ovaj cover bili su više nego pozitivni pa nas ne iznenađuje da su ga njegovi fanovi uporedili i sa originalom. Šteta je da jedan takav interpretator, kažu, bude u nekom zapećku a njegove kolege koje ni upola nemaju njegovog vokala slove za popularnije.

Vjerovatno će Mirče, čuvši ovakve komentare, konačno se prihvatiti ozbiljno estradnog posla te publiku uskoro obradovati i nekom svojom pjesmom. A kako u porodici ima velikog jugoslovenskog hitmejkera Nazifa Gljivu,ne sumnjamo da će svaka pjesma, uz Mirčetovu sjajnu izvedbu poput ove, postati veliki hit.

Emir je, onako skromno, za naš portal kazao da mu je drago što se cover svidio publici te uskoro obećava još mnogo toga. Ovaj cover pjesme producirao je Amil Lojo, a autor muzike je Hammy Stroyl.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Petrović i Milanović ITF šampioni Zlatibora

PreFrame Squeeze Page