in

”Indexi” trijumfirali na festivalu u Beogradu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dodjelom nagrada i koncertom sastava ”Viva Vops”, u Domu kulture Studentski grad u Beogradu, završeno je peto izdanje festivala glazbenog dokumentarnog filma ”Dok’n’Ritam”, a nagradu stručnog žirija osvojio je film ”Indexi”, Bojana Hadžiabdića i Zorana Kubure iz Bosne i Hercegovine.

Film ”Indexi” je svjetsku premijeru imao upravo na ovom festivalu, a članovi žirija, Milorad Milinković, reditelj, Aleksandar S.Janković, profesor povijesti filma na FDU i Mario Knezović, glumac i glazbenik, frontmen sastava Zoster, istaknuli su da film otkriva i aktualizira nevjerojatan potencijal i talent kakav su umjetnici imali na ovim prostorima.

”Ljudi koji su prošli kroz ovaj bend i njihovo tiho ili glasno svjedočenje je prava vrijednost ovog izvanrednog filma, kao omaž vremenu kada je jutro zaista moglo da promijeni sve”, priopćio je stručni žiri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo ostvarenje dobilo je i nagradu publike petog ”Dok’n’Ritma”.

Specijalnu nagradu žirija osvojio je dokumentarac ”Viktorija, 15”, Mine Petrović, o mladoj bubnjarki iz Smedereva.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

OVO NIJE KOLONIJA: Ankara se obrušila na Washington zbog prijetnje da američka farmaceutska kompanija može napustiti Tursku ako ne vrati dug od 2,3 milijarde dolara

Da li je bolje spavati u čarapama ili bez njih?