in

Poznati youtuber Baka Prase ‘uhapšen’ u Zagrebu!

Slatka-Tajna.Eu

U specijalnoj i nikad objavljenoj epizodi najpopularnijeg JoomBoosova serijala ‘Prank’d’ Baka Prase i njegov prijatelj, youtuber Choda, “uhićeni” su u centru Zagreba. Inspektori su ih priveli jer nisu imali dozvolu za rad

Gospodo, vi već nekoliko dana radite u Zagrebu, a državljani ste Srbije i nemate radnu dozvolu”, započeo je ispitivanje glumac Mladen koji je dobio ulogu inspektora u ovoj epizodi. Baka Prase i Choda bili su zbunjeni jer, tvrde, nisu znali da im za ovo treba dozvola.

– Ali nama to nitko nije rekao. Bili smo samo gosti na JoomBoosu – branio se Baka, ali lažni inspektori bili su nemilosrdni.

– Meni je jako žao, ali prema zakonima EU moramo vas kazniti zbog ovakvog postupanja. Europska Unija je nemilosrdna prema ovakvim prijestupima – objašnjavao im je Mladen, a Baki i Chodi bilo je sve više i više neugodno, jer nisu znali kako će situacija završiti.

Dok se drama događala, Baka je zamolio “inspektore” da se na trenutak udalji kako bi “obavio važan poziv”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Koga je Baka nazvao, je li se uspio izvući i proći bez kazne te kako su on i Choda reagirali kad su shvatili da im je JoomBoosov youtuber, Magic Leon, samo jako dobro smjestio, pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

Izvor: 24hr

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž

DŽENAN LONČAREVIĆ ODUŠEVLJEN SARADNJOM: Dugujem Halidu Bešliću