in

Jedino je ropstvo veće kršenje građanskih sloboda!

Slatka-Tajna.Eu

Primejdbe državnog tužioca uslijedile su tokom događaja koji je priredio Hilsdejl Koledž, gdje je Bar održao govor braneći svoju intervenciju u poznatim slučajevima Ministarstva pravde i upoređujući tužioce u karijeri sa predškolcima.

Državni tužilac Vilijam Bar smatra da su naredbe o karantinu povezane sa koronavirusom nadmašile samo ropstvo kao „najveći upad u građanske slobode“ u istoriji države.

„Znate, postavljanje nacionalne blokade, naredbi da ostanete kod kuće je poput kućnog pritvora. To je – znate, osim ropstva, koje je bilo drugačija vrsta obuzdavanja, ovo je najveći upad u građanske slobode u američkoj istoriji “, rekao je Bar tokom sesije pitanja i odgovora nakon njegovih izjava.

U jednom trenutku, Bar je naizgled predložio da federalni odgovor na pandemiju trebaju voditi političari i izabrani zvaničnici, a ne medicinski stručnjaci i šira naučna zajednica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Osoba u bijelom mantilu nije„ veliki vidovnjak “koji može da donese pravu odluku za društvo. Slobodni narod donosi odluku putem izabranog predstavnika “, rekao je on.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Veliki požar na Bišću polju / Bljesak.info

Livanjski divlji konji turistička atrakcija Bosne i Hercegovine