in

NAKON ŠTO JE UNIŠTILA LJUBAVNIKOVE AUTOMOBILE: Ljupka Stević progovorila o lažima, orgijanju i hororu

Slatka-Tajna.Eu

Ljupka Stević, koja je uništila automobile u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića o odlučila je i da progovori nakon svega što se desilo na Voždovcu.

Pjevačica je oko dva sata poslije ponoći nasrnula cigalam na auta ljubavnika koja su stajala na parkingu. U pitanju je pukovnik policije Dragiša Simić,a oni su krili svoju vezu deset godina.Ljupja je povrijedla svoju ruku i  morala da ode i na VMA. Kako je rekla na Instagramu, morali su i da je ušivaju, ima nekoliko kopči.

– Pukovnik je svoje otpisao poslije 10 godina. Pet godinalaže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju viknedicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak u godinama – Na moju sreću, ubačen mu je presluskivač u auto i 2 dana sam slusšla razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne,kažem sebi NE! Idemo dalje, vrijeme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čovjeka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor – zaključila je pjevačica za Republiku.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Budućnost eliminisala Astanu, slijedi duel sa Sarajevom

Ibro Selmanović: Interpretator narodne muzike ponovo na muzičkoj sceni numerom „Od Čaršije do Skadarlije“