in

Budućnost eliminisala Astanu, slijedi duel sa Sarajevom

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri Budućnosti su golom Vasilija Terzića pobijedili Astanu (1:0) i plasirali se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gdje će se narednog četvrtka sastati sa Sarajevom.

Izabranici Mladena Milinkovića eliminisali su Astanu u Almatiju, napravili veliko iznenađenje. Tim koji je četiri godine zaredom igrao grupnu fazu Lige Evrope, koji je prošle godine pobijedio Mančester junajted, položio je oružje pred crnogorskim šampionom, pišu Vijesti.me.

Budućnost je ponovila uspjeh iz 2009. godine, kada se plasirala u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da je ovo najveći uspjeh koji su Podgoričani napravili na internacionalnoj sceni govori i način na koji su tada prošli dalje – u prvom kolu su bili slobodni, u drugom su eliminisali Baku nakon što su prvi meč u Azerbejdžanu dobili službenim rezultatom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pojedinačne velike pobjede – kao ona protiv Genka pod Goricom 2016, Slaska u Vroclavu 2012, ne vrijede kao ova u Almatiju jer nisu donijeli prolaz dalje.

Crnogorski šampion zakazao je meč sa prvakom Bosne i Hercegovine Sarajevom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope – meč se igra već narednog četvrtka u Zenici (stadion “Koševo” nema dozvolu UEFA).


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogledajte kako u 89. godini radi sklekove

NAKON ŠTO JE UNIŠTILA LJUBAVNIKOVE AUTOMOBILE: Ljupka Stević progovorila o lažima, orgijanju i hororu