in

IDENTIČAN STAJLING: Pogledajte kako izgleda Karleušina obožavateljka iz Afrike

Slatka-Tajna.Eu

Da li je ova domorotkinja, negdje u sred neke prašume, željela na sebe skrenuti pozornost muškaraca iz svog plemena ili je nešto drugo  u pitanju teško je znati. Tek, ona je svoje tijelo našarala bojama tako da je po njemu iscrtala nešto slično što je, svojevremeno,  kontroverzna Jelena Karleuša imala na sebi prlikm fotkanja za jedan medij.

Je li i ona  „pođonila“ ovu divu kao što su to učinile Jelena Stojković iz Beča koja se, pored  garderobe i estetki zahvatima bukvalno učinila dvojnicom Jelene Karleuše, te još dvije pjevačice: Bosanka Vesna Mrak  i  pohotna Srbijanka Nevena Hot.

Da li je Jelena Karleuša „špartala“ i nekom prašumom ili čak, tako daleko od Balkana, u nekoj divljini,  ima  svojih fanova,  pitanje je koje nameću oni koji gledaju ove fotografije.

Jeleni Sojković, Vesni Mrak  i Neveni Hot sličnost sa Karleušom možda i pomogne da se popnu za koji stepenik više na estradnj ljestvici popularnosti. No, da li će ovoj domorotkinji ta sličnost pomoći da osvoji nekog svog „princa na bjelom konju“, ostaje da se vidi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










E. M.

The post IDENTIČAN STAJLING: Pogledajte kako izgleda Karleušina obožavateljka iz Afrike appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zdravko Čolić poklonio stan ratnom vojnom invalidu

Zbrinjava se 600 tona mostarskog mulja! / Bljesak.info