in

Poslije mučne borbe za život, umro je u bolnici: Kako je moguće da se ovo desilo Saši Popoviću, estrada u šoku

Poslije mučne borbe za život, umro je u bolnici: Kako je moguće da se ovo desilo Saši Popoviću, estrada u šoku
Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović otvorio dušu, setio se pokojnog oca

Najvažniji čovek Grand produkcije danas živi u harmoniji i blagostanju, a finansijski i drugi problemi nisu godinama na spisku njeg0vih životnih turbulencija. Međutim, nije oduvek bilo tako. Naime, kada je jednom prilikom Saša Popović otvorio dušu, svima je postalo jasno koliko je njegov put do najuspešnijeg čoveka u srpskom šou-biznisu bio trnovit.

Osim bankrota koji je doživeo uloživši novac u banku Dafine Milanović, kada je jednom prilikom Saša Popović otvorio dušu, dotakao se i porodične tragedije koja je i dan-danas veliki ožiljak na njegovom srcu jer se dogodila kada je bio jako mlad i u vreme kada mu je otac bio najpotrebniji.

– Odrastao sam u jednoj dobroj, normalnoj i zdravoj svešteničkoj porodici i od malih nogu imao sam sve što sam poželeo. Tokom zlatnih godina Lepe Brene i ‘Slatkog greha’ lepo sam zarađivao, a novac sam uložio u banku pokojne Dafne Milanović i kao većina štediša – ostao bez kapitala. U mom slučaju, čuvena izreka mogla bi da glasi: ‘Imati, pa nemati, pa opet imati’ jer sam sa Brenom i Bobom Živojinovićem nekoliko godina nakon toga osnovao ‘Grand produkciju’ – ispričao je svojevremeno Popović, a onda se setio tragedije koja je obeležila njegovu mladost i koja je najveća rana na njegovom srcu.

– Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao. Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji – ispričao je jednom prilikom kada je Saša Popović otvorio dušu, pa je potom do detalja opisao tragediju.

 

– Imao sam 24 godine kada je tata 1978. poginuo u saobraćajnoj nesreći. Na auto-putu, ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naleteo je ‘mercedes’ zagrebačke registracije. Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru – ispričao je Saša jedva suzdržavši suze pre nekoliko godina.

IZVOR: Svet.rs

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Dragan Gajić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Počinje prodaja ulaznica za meč Švedska – Srbija

Počinje prodaja ulaznica za meč Švedska – Srbija

Pet izraelskih vojnika poginulo u prijateljskoj vatri u sjevernoj Gazi

Pet izraelskih vojnika poginulo u prijateljskoj vatri u sjevernoj Gazi