in

Kako je nastala pjesma “Majko” – Darko Lazić

11, June, 2020, Belgrade - New season on the Freestyler raft. Darko Lazic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 11, jun, 2020, Beograd - Nova sezona na splavu Freestyler. . Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Slatka-Tajna.Eu

Srpski pjevač Darko Lazić je otpjevao jedan od najvećih hitova unazad 10 godina pod imenom ‘Majko’. Međutim, čini se kako pjesmu nije posvetio samo svojoj majci, već i bivšoj supruzi Ani Sević. Riječi pjesme i kadrovi u spotu podsjećaju na događaje u njegovom životu, prometnu nesreću koju je skrivio pod utjecajem alkohola i razvod od pjevačice Ane Sević.

Naime, mediji su često navodili da se Darkova majka Branka uvijek protivila njegovoj vezi s Anom Sević, a ni tijekom njihovog braka nije mijenjala mišljenje. Pjevač je u pjesmi sad priznao da je bila u pravu i da ga je svaka njena suza sustigla. Mnogi su također primijetili da djevojka u spotu u pojedinim kadrovima neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu 33-godišnju suprugu. Sudeći po zadnjom stihu pjesme, moglo bi se zaključiti da Darko Anu još uvijek u potpunosti izbacio iz srca.IZVOR: INSTAGRAM

‘Opet sam sinoć tebe sanjao majko, opet sam sinoć kao dijete plakao, ne idi sine njoj ne idi ženi toj, još pamtim riječi što si govorila, ne idi sine njoj ona ti ruši dom, da sam te barem poslušao ja, stigla me je majko svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja, za ovu tugu nema, nema lijeka, jer ona je majko kraj drugog čovjeka’, pjeva Darko u pjesmi. Zadnji stih se također podudara sa stvarnošću, s obzirom na to da je Ana u sretnoj vezi s crnogorskim poduzetnikom Danijelom Nedeljkovićem.

Ipak kako vrijeme liječi sve, Darko Lazić je vec duže vrijeme u vezi sa Marinom Gagić s kojom je dobio sina Alekseja, a kako smo saznali veoma je sretan u novoj vezi. Uspio je i da smrša nevjerovatnih 60 kg.

– Aleksej nam je donio novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju riječ. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) – rekao je Darko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Darko otkazao venčanje zbog situacije s koronavirusom!

Budući da je folk pjevač Darko Lazić planirao gala slavlje za svoju svadbu, veoma racionalno je objasnio zbog čega je odlučio da s vjenčanjem sačeka. Pjevač je namjeravao da pozove 500 gostiju i da to bude jedna od najspektakularnijih svadbi u Srbiji, a odlaganje ovako objašnjava…

– Pomjerile su se Olimpijske igre. Pomjerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Jedino nam je važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način – otkrio je nedavno Darko Lazić i dodao:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UNIQA putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19

Eminem kritikovao one koji ne nose maske – Virus korona