in

Pogledajte kako se ramski veslači spremaju za nove medalje / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ramski veslači su još prije koronavirusa započeli pripreme za pohod na nove medalje. Nakon zimskih priprema u klupskoj teretani VK Rama je već u ožujku započeo s treninzima na vodi, odnosno na Ramskom jezeru.

Foto: Ramski Vjesnik / Ramski veslači se spremaju za nove medalje

Treninzi su prekinuti sredinom ožujka zbog pandemije koronavirusa.

”Sredinom svibnja se ponovno postupno vraćamo treninzima nakon nakon dobre epidemiološke situacije. Većina natjecanja je otkazano, pojedinima su promijenjen termi uz rezervu zbog mogućeg povratka Covid-19”, kazao Filip Šimunović, trener ramskih veslača.

U narednom razdoblju planiraju nastup na tri regate u kupu Dalmcije, jedna međunarodna u Zagrebu, Balkansko prvenstvo u Sjevernoj Makedoniji krajem kolovoza te Europsko prvenstvu u Beogradu krajem rujna kada nastupaju kao reprezentativci BiH. Uz sva natjecanja pripremaju se i za VIII. Tradicionalnu lake to LAKE regatu na Ramskom jezeru.

Foto: Ramski Vjesnik / Ramski veslači se spremaju za nove medalje

”Trenutno u klubu aktivno trenira 35 djece godišta od 2002. do 2011. Treninzi su svakodnevni i redovni, trudimo se uz opremu koju imamo da što više vremena treniramo na vodi. I ove godine planiramo nabaviti uz pomoć općine Prozor-Rama još nekoliko čamaca za trening. Pratimo natječaje za projekte, te redovno apliciramo”, izjavio je Filip

Da se njihova upornost isplati pokazatelj ne samo osvojene medalje, nego i uvijek novi članovi. Naravno, apliciranje za projekte urodili su plodom te će sigurno ove godine realizirati nekoliko vrijednih projekata, piše Ramski vijesnik.

Foto: Ramski Vjesnik / Ramski veslači se spremaju za nove medalje


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SEBIJA IZETBEGOVIĆ GOVORILA ZA RTRS: O aferi ‘Respiratori’, suprugu Bakiru i životu sa svekrom Alijom…

Cijeli Balkan priča o Tijani Ajfon, a sada je i njen otac otvorio dušu! Ono što je ispričao o njoj zaista je neočekivan…