Slavne zvijezde koje su osigurale svoje tijelo

Slatka-Tajna.Eu

Šta vam se najviše dopada u vašem izgledu? Oči? Nos? Ili možda usne? Da li ste ikada razmišljali da ih osigurate?

Upravo to su uradile pojedine poznate ličnosti. Izgleda da pojedini dijelovi tijela ne čine samo ljepotu već i dragocjenu imovinu. U slučaju “oštećenja” zbog kojeg mogu izgubiti i posao i svoj specijalni status zvijezde, poznate ličnosti su odlučile da svoje tijelo osiguraju.

Kim Kardašijan

Započnimo sa jednom od najpopularnijih slavnih ličnosti našeg vremena – šokantnom Kim Kardašijan. Naime, ova zvijezda je svoju pozadinu osigurala na 21 milion dolara.

Džulija Roberts

Najistaknutiji atribut prelijepe glumice je njen nezaboravni široki osmijeh, koji je osiguravajuća kompanija procijenila na 30 miliona dolara.

Madona

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Uprkos činjenici da je pjevačica, glumica i režiserka, a ne manekenka iz sjajnog časopisa, Madona je osigurala grudi na dva miliona dolara! Tako da, ako se sa ovim dijelom tijela nešto dogodi, ona ima pravo da zahtjeva odštetu.

Maraja Keri

Pop diva Maraja Keri je odlučila da osigura svoje noge. Prema izvještajima zapadne štampe, iznos osiguranja u njenom slučaju je zaista nevjerovatan – milijardu dolara!

Rijana

Rijanine vitke noge nalaze se na koricama mnogih časopisa i muzičkih spotova, pa samim tim nikoga neće iznenaditi da ih je osigurala na više od milion dolara.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Radončić pojasnio zašto SBB više neće biti u vlasti na državnom nivou

RASTA NAPAO ANU NIKOLIĆ ZBOG NJENOG PONAŠANJA: Ti si majka, ne smiješ da zatvaraš kafane