in

RASTA NAPAO ANU NIKOLIĆ ZBOG NJENOG PONAŠANJA: Ti si majka, ne smiješ da zatvaraš kafane

Slatka-Tajna.Eu

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je vidio i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove kćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje.

– Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao prije nekoliko godina. Bilo joj je lijepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gdje je bila i šta je radila – otkriva izvor za Star.

– Naravno, čim je vidio Anu u medijima, Rasta ju je pozvao i bijesan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima kćerku, te da ne smije sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji – priča izvor blizak reperu i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ana se prvo pravdala da je zasjela sa drugaricama, te da je izgubila pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak pretjeruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio – piše“Star”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Slavne zvijezde koje su osigurale svoje tijelo

TESTIRANO 419 UZORAKA U POSLJEDNJA 24 SATA: Novi slučajevi zaraze u Zeničko-dobojskom i Tuzlanskom kantonu