in

Policija pratila kriminalce, pa saznala za kokainske orgije

Slatka-Tajna.Eu

Do hapšenja Tijane Maksimović (27), starlete poznatije kao Tijana Ajfon, došlo je nakon dužeg praćenja međunarodne kriminalne grupe sa kojom se sastala u luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine.

Kada su se svi okupili, Tijana Ajfon je na dogovorene orgije dovela devet djevojaka, prva pića su popijena i žurka prepuna bahanalija je počela, u vikendicu je upala policija.

Sa Tijanom Ajfon, u akciji kodnog imena “Kristal”, uhapšeno je 16 osoba, članova organizovane međunarodne kriminalne grupe osumnjičene za više krivičnih djela, od čega 14 njih iz BiH, jedan državljanin Slovenije i Maksimovićeva.

Na spisku uhapšenih nalaze se i imena dobro poznata organima sigurnosti, poput Dragana Ćuka i Elvisa Hodžića, a upravo zahvaljujući njima, raskrinkana je organizovana grupa, ali i orgije koje su se te noći odvijale u luksuznoj vikendici sa bazenom ispred koje je bilo parkirano na desetine luksuznih automobila.

Inspektori su došli do informacija da se na području Bijeljine organizuju žurke ovog tipa, te da će se tog dana održati jedna takva bahata “žurka”. Kada su policajci vidjeli da su u vikendicu dovedene i djevojke, upali su u kuću i stavili lisice na ruke svim prisutnim osobama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Uprkos tome što su pojedini mediji prenijeli da je Tijanu Ajfon “otkucala” bivša šefica, sa Zvezdare, ispostavilo se da je akcija uslijedila samo zahvaljujući pripadnicima MUP.

Tijanu policija i tužilaštvo terete da je ona bila jedan od organizatora orgija i kokainske žurke u Bijeljini i da je njen “posao” bio dovođenje djevojaka u vikednicu. Većina uhapšenih je puštena na slobodu, dok su za njih pet određene mjere zabrane.

Starleti Tijani Ajfon određen jednomjesečni pritvor, a njen advokat najavio je da će se žaliti na ovu odluku.

Prilikom ove akcije, policija je zaplijenila oružje i kokain, a osim uhapšenih kriminalaca, među privedenim osobama našlo se i ime poznatog slovenačkog sudije Slavka Vinčića.

Podsjetimo, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poreskoj upravi RS dostavljeno 10.177 zahtjeva privrednih subjekata za subvencije

Baba i pokretne stepenice