in

Čerkez: Nismo sudjelovali, a nismo ni konzultirani u vezi nabavke respiratora / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U obraćanju na sjednici Zastupničkog doma Parlamenta FBiH član Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i pomoćnik ministra za javno zdravlje Goran Čerkez naglasio je da Federalno ministarstvo zdravstva, kao ni Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva, te Zavod za javno zdravstvo FBiH, ni na koji način nisu bili uključeni, niti konzultirani vezano za javne nabavke koje je provodila FUCZ.

”Slijedom toga u izvještaju koji vam je dostavljen, jasno je navedeno da smo 12. svibnja ove godine uputili informaciju i podatke Domu naroda Parlamenta FBiH – Odboru za utvrđivanje činjenica o nabavci sto respiratora iz Kine koji su plaćeni 10,5 milijuna KM”, dodao je Čerkez.

U svom aktu FMZ navodi, ističe Čerkez, da se u privitku dostavlja dokumentacija Zavoda za javno zdravstvo FBiH tj. Plan potreba medicinske opreme i medicinskih sredstava za zdravstvene ustanove u FBiH koji je proslijeđen Federalnom stožeru civilne zaštite.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


”U aktu FMZ eksplicitno navodi da ovo ministarstvo, a ni Zavod za javno zdravstvo FBiH, nisu uopće sudjelovali, niti su bili konzultirani u nabavci respiratora iz Kine koji su plaćeni 10,5 milijuna KM”, kazao je Čerkez.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stambeni krediti za mlade – Business Magazine

Skupite prste na nogama pa preciznije i lakše nanesite ajlajner