in

STEGNULA DŽEP: Ivana Kovač shvatila koliko je trošila na nepotrebne stvari

Slatka-Tajna.Eu

Nakon dugih sedam godina svjetlo dana konačno je ugledao novi album Ivane Kovač “Srećo i tugo”. Izlazak albuma u izdanju Scardone bio je planiran za novembar prošle godine, no planovi su se malo pomaknuli, a onda je uslijedila i pandemija.

-Jednostavno se poklopio izlazak s ovom situacijom. Bio je planiran za kraj prošle godine, ali znate kako to ide s planovima. Jako mi je drago što su reakcije zaista odlične jer se zbog njih sve i stvara. Sa svim pjesmama posebno sam povezana, iznimno mi je važno da se pjesma i ja povežemo. Ako toga nema, ne snimam je – iskrena je Kovač koja je s nestrpljenjem očekivala popuštanje epidemioloških mjera kako bi mogla nastaviti s koncertima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stegnula sam džep i to pošteno. Iako se sada počinje raditi i mogu lakše disati, vidim koliko sam trošila na nepotrebne gluposti i kako se može bez njih. Kako kažu: sve je u životu škola – tvrdi Ivana kojoj je upravo posao najviše nedostajao u izolaciji.
-Ma sve, pjesme, snimanja, nastupi. Tek sam sada shvatila koliko to volim, kada mi je neko to oduzeo. Ustvari sam radila sve kao i do sada. Posao mi je najviše orijentiran na vikende, tjedan nekako moram ispuniti, a u mojem slučaju ispunjava ga moja kći Elena. Ona je sa mnom 90 posto mog vremena – govori Ivana.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Da možda i policajac nije bio naš agent?!” Rusija bijesna zbog optužbi da su umiješani u nerede u SAD

Vijesti.com – 🤭 | Facebook