in

“Da možda i policajac nije bio naš agent?!” Rusija bijesna zbog optužbi da su umiješani u nerede u SAD

Slatka-Tajna.Eu

Izjave o umiješanosti Rusije u masovne nerede u SAD su direktna uvreda, ne toliko Rusije koliko sopstvenog naroda, smatra šef međunarodnog komiteta Saveta Federacije Konstantin Kosačov. Drugi ruski senator, Franc Klincevič se ironično zapitao: da nije policajac možda bio ruski agent?

“Desilo se. Američka mašina lažnih vijesti pokrenula je odavno predviđenu akciju. To bi bilo vrlo smiješno, da nije žalosno, jer je ovo prva lasta prije dolaska jata vrana”, napisao je Kosačov na Facebooku.

On je izražio saučešće svima koji su nastradali, kao i onima koji će nastradati.

“Izjava Susan Rice je direktna uvreda. Ne toliko Rusije koja nema nikakve veze sa tom situacijom, koliko sopstvenog naroda i sjećanja na američkog građanina Georga Floyda”, dodao je senator.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


I senator Franc Klincevič smatra da je verzija ruske umiješanosti u proteste u Vašingtonu daleka od istine.

“Ja sam još pre ove izjave govorio da će Amerikanci obavezno prebaciti svoj ozbiljan problem na nas: da su Rusi pripremili sve ovo što se dešava u SAD, čak da je policajac bio naš agent”, rekao je šef komiteta Saveza federacije za odbranu i bezbednost.

Bivša savjetnica za nacionalnu bezbednost bivšeg predsednika SAD Baracka Obame Susan Rice sumnjiči Rusiju za “umiješanost u nerede” u SAD, bez navođenja jasnih dokaza za svoje sumnje.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marketing, etika i oglašavanje iz ugla psihologinje na Play Media Day 05!

STEGNULA DŽEP: Ivana Kovač shvatila koliko je trošila na nepotrebne stvari