in

Još jedan noćni klub u Hercegovini najavio svoj povratak / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je klub GoldenCube u Mostaru najavio ponovno otvaranje svojih vrata 3. lipnja, Gaudeamus disco club iz Posušja najavio je svojim pratiteljima na Facebook stranici kako uskoro mogu očekivati otvorenje kluba. 

”Vaša omiljena tvornica dobre zabave uskoro otvara svoja vrata! Označi ekipu s kojom dolaziš na otvorenje”, objavili su iz Gaudeamus disco cluba. 

Inače, ovaj klub je za vrijeme mjera zabrane kretanja u Hercegovini i ostatku države pokrenuo svoj radijski prijenos na kojemu je DJ zabavljao ekipe u njihova četiri zida.

Podsjetimo, dok klubovi ne otvore svoja vrata, Mostarci i ostali Hercegovci se zabavljaju u ugostiteljskim objektima kojima, preporukama kriznih stožera, nije zabranjen rad. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tako su do sada već organizirani partiji u Taboou i Black Pearlu u Mostaru. Prošlog vikenda već se u partijalo u nekim klubovima, poput Elements club & lounge u Tomislavgradu te u Luxu u Livnu. 

Za otvaranje se priprema i klub Daleka obala u Mostaru, koji su nedavno podijelili kako rade na pripremi kluba za novu sezonu.

Inače, u zatvorenim prostorima, prema naredbama stožera, moguć je boravak maksimalno 100 osoba.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najvece budale na svetu

Fosil star oko 425 miliona godina