in

Solakov odvjetnik ne zna gdje se njegov branjenik nalazi / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvjetnik Kadrija Kolić, koji u predmetu “Respiratori” zastupa suspendiranog direktora Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) Fahrudina Solaka, rekao je da ne zna gdje se njegov branjenik trenutno nalazi, te da nema informaciju hoće li Tužiteljstvo BiH zatražiti pritvor.

“Ja sam sa Solakom bio u Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) BiH sinoć do iza ponoći na ispitivanju, a sada ne znam gdje se on nalazi”, rekao je Kolić.

Solak, direktor firme “Srebrena malina” Fikret Hodžić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić sinoć su uhićen i pripadnici SIPA su ih više sati ispitivali u vezi s aferom nabavke 100 respiratora iz Kine.

Tužiteljstvo BiH priopćilo je da bi se u tijeku dana trebalo izjasniti o tome je li netko od njih ili sva trojica osumnjičeni u ovom predmetu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Proteklih tjedan SIPA je vršila pretrese u FUCZ-u, federalnoj Vladi, Zavodu za javno zdravstvo FBiH, te u firmi “Srebrena malina”.

Osamdeset respiratora uvezeno je posredstvom poljoprivrednog gazdinstva “Srebrena malina” u vlasništvu Hodžića koje se bavi preradom i konzerviranjem voća i povrća.

Vlada FBiH suspendirala je 12. svibnja Solaka s mjesta direktora Federalne uprave civilne zaštite zbog afere “Respiratori”, prenosi N1.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napušeni voditelj umire od smijeha(ubivrijeme.com)

ONE SU SAMO DJECA: Kareluša kontroliše sve što na društvenim mrežama rade Atina i Nika