Niste raspoloženi za seks, a htjeli biste da budete?

Slatka-Tajna.Eu

Postoje dani kada je dovoljna jedna misao da biste postali zainteresovani za malo akcije. S druge strane, ima i onih dana kada vam do seksa nije šta god pokušali. Jednostavno raspoloženje varira i to je sasvim normalno. Naš seksualni nagon je u velikoj mjeri povezan sa stvarima koje nam se dešavaju u toku dana, a uz sve to je i reaktivan i prema našim osjećanjima.

Brojni su razlozi za manjak zainteresovanosti za seks.

Problemi na poslu, zdravstveni problemi, neželjeni efekti lijekova, kao i brojni drugi spoljašnji faktori utiču na to da vam apsolutno nije do maženja sa voljenom osobom. Međutim to što se trenutno ne osjećate naročito zainteresovano za malo akcije, ne znači da treba da odustanete i pomirite se sa tim da je bitka izgubljena. Zapravo, stvar je u tome da preuzmete stvar u svoje ruke.

Istina, seskualni libido ima svoje uspone i padove, ali mu vi u velikoj mjeri možete pomoći. Um je veoma moćna stvar, jer vam može omogućiti da sebe dovedete u stanje u kom ćete poželjeti seks. Stručnjaci su podijelili nekoliko savjeta kako da “navedete” sebe da budete zainteresovani za seks.

Povežite se sa svojim tijelom

Kako biste postali raspoloženi za seks potrebno je prvo da budete zadovoljni sami sa sobom. Povežite se sa svojim tijelom i pronaći ćete način da stvari posmatrate drugim očima. Udahnite duboko, uradite par opuštajućih vježbi, ili provedite izvjesno vrijeme napolju. Sve ovo će popraviti stanje sa vašim unutrašnjim osjećanjima.

Postavite scenu

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kreirajte ambijent u svom okruženju koji će vas navesti da se osjećate raspoloženije i samim tim zainteresovanije za seks. Prigušite svijetla, posegnite za mekim jastucima i svilenom posteljinom, postite laganu muziku i dobra atmosfera u čijem vazduhu se nazire seks, neće izostati.

Uronite u toplu kupku

Ništa nije intimnije i ne izaziva erotska osjećanja poput dodirivanja vlastitog tijela za vreme tople kupke. Čak i ako vam na početku ovaj pristup ne djeluje kao preterano senzualan, uključite malo maštu i efekat neće izostati. Svijeće sa mirisom lavande u uglu kupatila mogu vam u velikoj mjeri pomoći sa stvorite ugodan ambijent.

Masturbirajte

Čak i ako vam nije do toga, masturbiranje je najlakši i najbrži način da sebe dovedete do stanja u kom ćete poželjeti da uključite voljenu osobu u svoj užitak. Možda će vam zvučati kontradiktorno, ali ponekad je bolje prvo doći do orgazma sa samim sobom, pa tek onda osetiti uzbuđenje i želju za seksom sa drugom osobom.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ĐOGANI I GAVRIĆ ISPRIČALI ŠOKANTNE DETALJE: Luna slušala u nevjerici pa ocu postavila kratko pitanje

Potvrđeno za N1: Respiratori na Aerodromu, PDV nije plaćen