in

ĐOGANI I GAVRIĆ ISPRIČALI ŠOKANTNE DETALJE: Luna slušala u nevjerici pa ocu postavila kratko pitanje

Slatka-Tajna.Eu

Gagi Đogani i Mirko Gavrić raspravljajući se o denserovoj navodnoj vezi sa transvestitom napravili su opšti haos za crnim stolom “Zadruge”.

– Prije dva dana smo imali raspravu i ti si iznio tvrdnju da sam ja homoseksualac, ja te sada molim da kažeš ime i prezime muškarca sa kojim sam bio u vezi?- pitao je Mirko.

– Ime? On je prije toga meni rekao da sam ja bio sa nekim muškarcem, iz tog razloga sam ja njemu uzvratio… Evo, sada ja tebi postavljam pitanje, kada sam ja tebi ispričao da sam bio sa muškarcem?- nadovezao se denser, dok je njegova kćerka Luna sve vrijeme u necvjerici slušala šta govore.

– Bili smo na Zlatiboru, bili smo u apartmanu i pričali smo o nekim događajima koji su bile traumatični, pa posle toga i smiješni… Ti si ispričao da si imao vezu sa ženom, ali da nisi znao da je ta žena transvestit, a to je potvrdila i Anabela- rekao je on, pa Luna više nije mogla da ćuti.

-Tata, je l’ se to stvarno desilo?-

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Luna, ti stvarno vjeruješ u ovo?- odgovorio joj je otac pitanjem.

– Nije, bre. Ti si rekao da si kao klinac, ali da nisi bio sa tom ženom, da se desila greška- dobacila je Anabela, pa se više nije ni znalo ko govori a ko se smije.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković otkrio koji mu je bio najiscrpljujućiji meč u karijeri

Niste raspoloženi za seks, a htjeli biste da budete?